Presentació



En origen, Bocins de sucre estava compost per dues persones, la Izaskum i la Isa, veïnes i residents a Sant Pere de Vilamajor. Més tard, s'ha afegit la Nuri, cosina de la Isa, que ja es coneix de memòria el camí de Santa Perpètua de Mogoda fins a Sant Pere de Vilamajor.

Des que ens coneixem, hem compartit la nostra passió per la cuina. Ens encanta fer qualsevol tipus de plat, gaudim preparant-los i també menjant-los. Però, per sobre de tot, el que més ens agrada és preparar dolços. El món de la rebosteria creativa és addictiu, cada vegada volem aprendre més i fer coses noves. És per això que no parem, sempre estem elaborant patissos, galetes, cupcakes...

Cadascuna de nosaltres hem aportat receptes que coneixíem abans de trobar-nos, i s'han anat afegint les que hem incorporat al llarg d'aquest temps, ja sigui perquè ens les han facilitat amics o familiars, han sortit de llibres o revistes que hem comprat (o llogat a la biblioteca) o les hem trobat per Internet.

Tenim la sort de comptar amb un selecte grup de "provadors professionals": els nostres marits, fills i amics, que estan encantats de fer aquesta tasca.

Per això, tot el que pot arribar a casa vostra ha estat fruit de l'experiència, de l'assaig i l'error fins arribar al resultat desitjat.

Preparem tot allò que pugueu imaginar:
- Galetes decorades (trieu forma, decoració, colors...)
- Cupcakes (diferents mases i cobertures)
- Pastissos personalitzats (2D, 3D, diferents sabors, textures, formes, pastissos de cupcakes...)
- Cake pops (boletes de pa de pessic recobertes de xocolata i guarnides)
- Dolços de temporada: coques de sant Joan (de llardons, de fruita, de crema...), panellets (d'ametlla, de coco, de xocolata, de cafè, de taronja, de llimona, de codony...), tortells de reis (de nata, de crema, de trufa, de massapà...), mones de pasqua... No cal que sigui temporada per demanar-los!!
- Postres casolanes: tiramisú (una de les nostres especialitats), lioneses (si voleu amb forma de cigne), crema catalana, flams (d'ou, de formatge, de cafè...), pastís de Santiago...

- Qualsevol preparació sense gluten es pot estudiar. El pare d'una de nosaltres és celíac i hem testat diferents receptes: magdalenes, pa de pessic, coques, galetes...

- Podem parlar també per altres tipus d'intoleràncies alimentàries.

Podeu veure més fotos i comentaris al nostre Facebook.

Animeu-vos a fer una comanda, no us en penedireu!!
bocinsdesucre@gmail.com

6 comentaris:

  1. Os deseo mucha suerte en vuestra andadura pero para hacer la venta más atractiva, yo pondría fotos de lo que hacéis, no solo la descripción... :)

    Besotes!

    ResponElimina
  2. Por cierto, dos cosas más.
    Una, la suerte os la sigo deseando pero el pero ese que he puesto en la frase, me lo cambiáis por otra cosa, que no me gusta como queda.

    La segunda, mira que es complicao dejar un comentario, coña. Que si tienes que tener perfil, qeu si palabra de verificación... la virgendelpolloempanao!


    Y ya.

    ResponElimina
  3. Us he deixat un premi al meu blog! Petons!
    http://sheylascupcakes.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Hola tens una sorpresa en el meu bloc http://dulcespati.blogspot.com.es/

    ResponElimina